Budapest

A Prologis Harbor Parkban található telephelyünk csapata 2008 óta áll ügyfeleink rendelkezésére. Teljeskörű logisztikai szolgáltatást biztosítunk megbízóinknak raktározási és szállítmányozási területen. Munkatársaink „A” kategóriás raktárainkban gondoskodnak ügyfeleink áruinak tárolásáról és megfelelő minőségű kiszolgálásáról magas-állványos, tömbös és polcos rendszerű árutárolási formában. Különböző, termék specifikus rendszereink segítségével törekszünk a folyamataink rugalmasságának és a hatékonyságunk folyamatos növeléséhez. A Harbor parkban található 156.629 m2 területű raktárakból ügyfeleink igényeinek megfelelően biztosítunk területet. Jelenleg 26.118 m2 raktári és 1.217 m2 irodai területet használunk.

Telephelyünk pontos elhelyezkedése: Budapest Campona u. 1 DC7 A-B és DC9-es épület.

A telephelyen hozzávetőleg 150 dolgozónk van, ebbe beletartoznak a raktárban dolgozó kollégák és a központi iroda dolgozói is.  A raktári dolgozóink 2 műszakban járnak dolgozni, emellett van egy állandó éjszakás műszakos csapatunk.

Hírek

Megnyitó

május 5-én hivatalosan is megnyitottuk legújabb raktárunkat Szigetszentmiklóson. Az ünnepélyes szalagvágás után tortával, enni-innivalóval köszöntük meg dolgozóinknak az eddigi áldozatos munkájukat.

Karrier

Legyen a csapatunk tagja!