Budapest bemutatása

A FIEGE vállalat egy több, mint 100 éves múlttal rendelkező családi vállalkozásból nőtte ki magát egy világszerte közel 19 000 főt foglalkoztató nagyvállalattá. Magyarországon a Fiege Kft. az elmúlt 15 évben az egyik vezető szerződéses logisztikai céggé fejlődött. A Hegyeshalmon és Budapest Harbor Parkban található korábbi telephelyünk mellé 2021 szeptemberében nyitottuk meg a harmadik telephelyünket Szigetszentmiklóson.

A Fiege Kft. több mint 500 alkalmazottja ezen a három helyen összesen 120.000 m² területen szolgálja ki partnereinek igényeit. Cégünk Magyarországon számos szolgáltatást tud nyújtani, ezek magukba foglalják:

  • a Raktározást
  • VAS szolgáltatásokat
  • Közúti, légi és tengeri szállítmányozást
  • Belföldi disztribúciót
  • és a Vámszolgáltatásokat

Szakértő munkatársaink segítségével mindig készen állunk arra, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek. Ezt a szakértelmet a piacon jelen levő számos nagyvállalattal folyatatott sok éves együttműködésünk során szereztük. Célunk, hogy a lehető legátfogóbb módon segítsük üzletfeleinket, akár számos eltérő üzleti modellben is és a lehető legtöbb értéket adjuk számukra folyamatos támogatásunkkal.

Itt a Fiege-nél arra törekszünk, hogy hosszú távú kapcsolatokat tudjunk kiépíteni, amivel mindenki számára stabil növekedés és az ellátási lánc minőségének javulása érhető el. Ezeket segítendő cégünk élen jár az innovatív megoldások bevezetésében a hatékonyság növeléséért, ami a jelen kor gyors ütemű piacán elengedhetetlen tulajdonság.