Belföldi- és nemzetközi közúti szállítmányozás

Belföldi közúti fuvarozás

Belföldi üzletágunk raklapos közúti áruszállítással és a hozzátartozó fuvarszervezési és adminisztrációs feladatok ellátásával áll meglévő és új Megbízói rendelkezésére. A feladatok elvégzésére magasan képzett és tapasztalt fuvarszervező Kollégákat alkalmazunk, akik segítségére saját állományú gépkocsivezetők, rakodók és alvállalkozók állnak rendelkezésre. Budapesti telephelyünkön a szerteágazóbb tevékenységet végző, de nem klasszikusnak mondható gyűjtő részlegünk azon ügyfeleink megbízásait teljesíti, amelyek küldeményeit részben a FIEGE Kft. Harbor Parkban üzemeltetett raktárából szolgálja ki. Megbízóink által havonta feladott raklapok száma megközelíti a 35-40.000 db-ot, amit 98% feletti hatékonysággal, 24 órán belül kézbesítünk a vevők számára.

E mellett szoros együttműködésben dolgozunk nemzetközi részlegünkkel, részükre a belföldi szakaszokon áruterítési, fuvarozási, és szállítmányozási feladatokat végzünk.

Ajánlatkérés: hu-domestic@fiege.com

 

Nemzetközi közúti szállítmányozás

Európai közúti fuvarszervezéssel, a hozzá tartozó adminisztrációs folyamatokkal, továbbá a szállítmányok kezelésével teljeskörű szolgáltatást biztosítunk Megbízóink részére. A megfelelő szolgáltatás nyújtása érdekében kollégáink alapos ismeretekkel rendelkeznek a fuvareszközök teljes palettájáról. Teljes rakományok, gyűjtő- vagy részrakományok, ADR-es áruk, hűtős küldemények szervezése része a mindennapi feladatainknak, ennek köszönhetően széleskörű, speciális termékismeretekkel állunk Ügyfeleink rendelkezésére. A szerteágazó fuvarozási irányok széleskörű kiszolgálása érdekében szoros kapcsolatban állunk társosztályainkkal, mint a Vám, a Belföldi részleg és igény esetén a Raktári csapatunkkal. Fontosnak tartjuk Ügyfeleink maximális elégedettségét és a feladatok zökkenőmentes megoldását, ezért saját, az adott céghez tartozó kapcsolattartókkal állunk Megbízóink részére.

Ajánlatkérés: hu-international@fiege.com