Szigetszentmiklós

Harmadik telephelyünk 2021. szeptember 20-án kezdte meg működését Budapest déli peremén, Szigetszentmiklóson mintegy 42.000 m2-en.

Külföldi partnerünk, egy kisállateledelt és felszereléseket forgalmazó webáruház részére hetente több tízezer csomagot készítünk össze. Az inbound raktárban történik az áruk érkeztetése, tételes átvétele, azonosítása és betárolása. A vevői megrendelések feldolgozásának első állomása a komissiózás megtervezése, amely feladatot a raktári műszak és csoportvezetők végeznek. Az árukiszedésekre úgynevezett komissióhullámot hoznak létre, amely során a program elemzi az egyes megrendelések cikkenkénti tárhelyeit, majd állítja össze megrendeléseket és határozza meg a legoptimálisabb komissiózási útvonalakat. A komissiózott csomagok következő állomása egy 2 km pályahosszúságú szállítószalagrendszer, amelyen áthaladó csomagokon különböző műveletek kerülnek elvégzésre szállítójárműre rakodásig. Ennek megfelelően a kartondobozok mérlegelő és címkeolvasó ponton haladnak át, ahol az adatbázisban rögzített és a mérlegelt súlyadatok, illetve a kiolvasott doboztípus alapján meghatározza a rendszer azok további irányát. Ezt követően a szalagon lévő olvasószkennerek hozzárendelik a csomagokat az egyes rakodókapukra beállított DSP-khez, ahol a kézi rakodást 21. századi modern technológia segíti egy, a pótkocsiba benyújtható konvejor résszel. Ezután kapja kézhez a vásárló a megrendelt termékét.

Folyamatosan bővülő dolgozói állományunk több, mint 200 fő, akiknek nagy része már a projekt indulása óta dolgozik ügyfeleink elégedettségéért. A raktári dolgozóink hétköznap két műszakban, hétvégén egy műszakos beosztásban járnak dolgozni, bejutásukat céges buszunk segíti Makád és Szigetszentmiklós útvonalon.

Modern raktárunk közvetlenül csatlakozik az M0 autóúthoz, emellett tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Telephelyünk címe: 2310 Szigetszentmiklós, Bevásárló utca 1.

Hírek

Megnyitó

május 5-én hivatalosan is megnyitottuk legújabb raktárunkat Szigetszentmiklóson. Az ünnepélyes szalagvágás után tortával, enni-innivalóval köszöntük meg dolgozóinknak az eddigi áldozatos munkájukat.

Karrier

Legyen a csapatunk tagja!