Szigetszentmiklós

Harmadik telephelyünk 2021. szeptember 20-án kezdte meg működését Budapest déli peremén, Szigetszentmiklóson mintegy 42.000 m2-en.

Külföldi partnerünk, egy kisállateledelt és felszereléseket forgalmazó webáruház részére hetente több tízezer csomagot készítünk össze. Az inbound raktárban történik az áruk érkeztetése, tételes átvétele, azonosítása és betárolása. A vevői megrendelések feldolgozásának első állomása a komissiózás megtervezése, amely feladatot a raktári műszak és csoportvezetők végeznek. Az árukiszedésekre úgynevezett komissióhullámot hoznak létre, amely során a program elemzi az egyes megrendelések cikkenkénti tárhelyeit, majd állítja össze megrendeléseket és határozza meg a legoptimálisabb komissiózási útvonalakat. A komissiózott csomagok következő állomása egy 2 km pályahosszúságú szállítószalagrendszer, amelyen áthaladó csomagokon különböző műveletek kerülnek elvégzésre szállítójárműre rakodásig. Ennek megfelelően a kartondobozok mérlegelő és címkeolvasó ponton haladnak át, ahol az adatbázisban rögzített és a mérlegelt súlyadatok, illetve a kiolvasott doboztípus alapján meghatározza a rendszer azok további irányát. Ezt követően a szalagon lévő olvasószkennerek hozzárendelik a csomagokat az egyes rakodókapukra beállított DSP-khez, ahol a kézi rakodást 21. századi modern technológia segíti egy, a pótkocsiba benyújtható konvejor résszel. Ezután kapja kézhez a vásárló a megrendelt termékét.

Folyamatosan bővülő dolgozói állományunk több, mint 200 fő, akiknek nagy része már a projekt indulása óta dolgozik ügyfeleink elégedettségéért. A raktári dolgozóink hétköznap két műszakban, hétvégén egy műszakos beosztásban járnak dolgozni.

Modern raktárunk közvetlenül csatlakozik az M0 autóúthoz, emellett tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Telephelyünk címe: 2310 Szigetszentmiklós, Bevásárló utca 1.

Hírek

Megnyitó

május 5-én hivatalosan is megnyitottuk legújabb raktárunkat Szigetszentmiklóson. Az ünnepélyes szalagvágás után tortával, enni-innivalóval köszöntük meg dolgozóinknak az eddigi áldozatos munkájukat.

Karrier

Legyen a csapatunk tagja!