Hegyeshalom bemutatása

A hegyeshalmi telephelyünk a Bécs-Pozsony-Budapest között az úgy nevezett „Mágikus háromszögben” található.

A kirendeltség tevékenysége 2010. január 1-jén kezdődött el, így az első munkavállalókat immár lassan 13 éve foglalkoztatjuk. Az egykori 8000 négyzetméteres raktárterület és a 26 kezdő dolgozó, napjainkra 17.000 négyzetméternyi raktárterületre és közel 250 fő alkalmazottra nőtte ki magát.

Jelenleg 3 partner céget szolgálunk ki, a csomag küldésektől a gumiabroncsok raktározásáig.

A legrégebb óta fennálló részlegünk egy németországi központtal rendelkező online csomagküldő vállalat, aki 2013 óta az ausztriai területről érkező visszáruit dolgoztatja fel nálunk. A munka jelenleg 78 munkaállomáson és több mint 190 operátorral folyik.

A következő partner egy kaliforniai székhellyel rendelkező gumiabroncs gyártó cég, mely kirendeltségünkön 2013 őszén nyitotta meg kapuit, napjainkban 8000 négyzetméternyi területen tároljuk termékeiket.

Harmadik partnerünk, egy Magyarországon is régóta működő kiskereskedelmi üzletlánc osztrák leányvállalata, amely a Fiege Kft-re bízta az e- kereskedelmi üzletáglogisztikai háttérfeladatainak ellátást, és 2019 augusztus 12-től már az ügyfél igényei szerint kialakított raktárból szolgálták ki az ausztriai vásárlókat. A raktár jelenleg 3000 négyzetméteren kapott helyett, a munkát 12 komissiózó raktáros látja el.