150 éves jubileum (2023)

2023. augusztus 25-én egy kivételes program keretében több, mint 300 kollégánkkal közösen méltó módon ünnepeltük meg a FIEGE vállalat 150. évfordulóját!
Rengeteg minden változott az elmúlt évszázadban, de ami biztosan változatlan, hogy ilyen hosszú időre visszatekintve, mára már multinacionális vállalatként működve, de mind a mai napig családi kézben tartva a céget fejlődünk és megyünk tovább! A vállalatot immár az 5. generáció, Felix és Jens Fiege irányítja és a kollégákkal közösen működteti. Utóbbiak nélkül pedig ma nem tartanánk itt, hiszen a kollégák tudása, tapasztalata, munkabírása és elhivatottsága kellett és kell ahhoz, hogy 1873 óta továbbra is van mit ünnepelnünk!
Az estet Hepp Gergely Közép- és kelet-európai ügyvezető igazgató nyitotta meg, majd Felix Fiege mondta el a kollégáknak szóló ünnepi köszöntő beszédét. Nagy megtiszteltetéssel fogadtuk továbbá Martin Rademaker igazgatósági tagot és Alexander Yakovenko ukrán FIEGE ügyvezető igazgatót egyaránt. Köszönjük, hogy a magyarországi ünnepségen részt tudott venni Sarah Schimmelpfennig, vállalatunk marketing vezetője is.